Legale steroïden vs illegale steroïde: grote voordelen, geen bijwerkingen

Dit artikel is samengesteld door deskundigen en onthult alle waarheid achter legale en illegale steroïden. Het bespreekt bovendien de voordelen wanneer je legale steroïden gebruikt om te bulken (snel spiermassa opbouwen), te rippen (lichaamsvet verliezen tot een zeer laag percentage) of een magere spiermassa aanmaken. Waarom is het dus verstandig om legale steroïden te overwegen?

Allereerst, laten we kijken naar de voordelen die je kan verwachten, als je legale steroïden alternatieven gebruikt, in de vorm van bodybuilding supplementen.

  • Toename van spierkracht, omvang en uithoudingsvermogen
  • Verbetering van de hersteltijd na de trainingen
  • Boost van je energie tijdens het sporten, dus meer reps (bewegingen van een oefening) en sets (het achterelkaar herhalen van oefeningen, zonder pauze) Verhoging van de oxidatie van vetweefsel, die bijdraagt aan gewichtsverlies.

Legaal vs illegaal

Welke zijn de unieke voordelen van legale steroïden?

Laten we eerst voordelen en nadelen van een aantal illegale steroïden van dichtbij bekijken.

De verbetering van spierkracht en uithoudingsvermogen is een van de voordelen van het gebruik van een legale steroïde.

Dianabol

Die de grootvader van de steroïden wordt genoemd is, in dit opzicht, bijzonder effectief. Het beïnvloedt de eiwitsynthese en ondersteunt daarmee de eiwitopbouw in het proces.
Dianabol of Dbol bevordert stikstofretentie in je spieren. Het vastgehouden stikstof ondersteunt, op zijn beurt, een snellere eiwitopbouw.

Hierdoor kun je in korte tijd meer spieren opbouwen en je kracht verhogen.

Een grotere spiermassa volgt, vanzelfsprekend, wanneer je over meer energie en uithoudingsvermogen beschikt voor je training.

En nu dat je niet zo snel moe wordt, zal je meer bodybuilding reps en sets kunnen uitvoeren en dus ook een strak lijf krijgen in een kortere tijd.

Voor beginnende atleten, die het resultaat van hun inspanning zo snel mogelijk willen zien, is het belangrijk om de hersteltijd na de training te kunnen verkorten.

Verbeter het uithoudingsvermogen van je spieren en je zal de hersteltijd na je workouts (oefeningen) korter maken.

Anavar

Het uithoudingsvermogen van je spieren kun je verhogen door steroïden te gebruiken zoals Anavar. Van Anavar in het bijzonder, is bekend dat hij de rode bloedcellen verhoogt. Dit resulteert in meer zuurstof in het bloed.

Meer zuurstof in het bloed betekent dat je spieren sneller herstellen, zeker handig na een zware, vermoeiende training. Van Anatar wordt ook gezegd dat het vermogen heeft om je cardiovasculaire uithoudingsvermogen te verbeteren.

Wil je je doel in fitness bereiken, dan heb je veel energie nodig om je workouts uit te voeren.

Want energie is niet alleen nodig om te trainen, maar ook voor al je dagelijkse taken, zoals naar je werk gaan, daar op z’n minst acht uur per dag hard werken, en weer naar huis. Dat kost ook veel energie.

 

Pot met dianabol en pot met anavar

 

Deca durabolin

Je hebt soms momenten dat je je lusteloos voelt en moeite hebt om zelfs naar de sportschool te gaan, laat staan achter elkaar te moeten oefenen met dumbbells of barbells.

Maar dankzij steroïden zoals Deca durabolin kan je meer energie krijgen dan je nodig hebt om je training een vliegende start te geven.

We vinden Deca durabolin een van de beste anabole steroïden die je kan innemen. Deze steroïde kan, zoals andere eerder vermelde supplementen voor de spieren, je kracht en spieruithoudingsvermogen verbeteren.

Deca durabolin zal je ook de nodige energie geven voor je training. Dit doet hij door, in je lichaam, nandrolon aan te vullen, een hormoon dat gedeeltelijk verantwoordelijk is voor de groei en herstel van spierweefsel.

Winstrol

Een recensie van legale steroïden zou niet compleet zijn zonder de vermelding van Winstrol en zijn vermogen om gewichtsverlies te bevorderen. Voor een deel waarschijnlijk door zijn capaciteit om melkzuur in het lichaam te introduceren.

Voor de niet ingewijden is melkzuur een bijproduct van het anaerobe proces (anaerobe dissimilatie). Het wordt aangemaakt tijdens intensive lichaamsactiviteit en leidt tot de productie van het groeihormoon dat spiergroei en vetverlies bevordert.

Het zal je niet verbazen dat veel mannen (ook tieners) hun toevlucht nemen tot deze steroïden, gezien de grote voordelen die ze bieden. 

En toch, in principe, zijn deze steroïden buiten je bereik

Neem bijvoorbeeld Trenbolone, een van de beste steroïden voor bulking (snel spiermassa opbouwen) die we kennen, een middel dat gereguleerd is en dus illegaal is in de meeste landen.

Door sommige fitness goeroes ook de beste steroïde beschouwd voor cutting (vetpercentage verlagen).

Trenbolone kan je alleen kopen met een recept, voorgeschreven door een arts. Of je moet zoeken op de zogenaamde zwarte markt.

Als je je afvraagt waar je steroïden kan kopen, het antwoord is dat je hele goede connecties moet hebben om daaraan te komen. Misschien dat je sportschool maatjes je verder kunnen helpen.

            Steroid Shorts: Winstrol from CrazyMass on Vimeo.

 

Legale steroïden alternatieven

Maar je hoeft je echt gen zorgen te maken, want je kan nog altijd profiteren van de biologische effecten van steroïden als je doorschakelt naar steroïden alternatieven die ook werken.

Was je nieuwsgierig waar je anabole steroïden kan kopen, laat dat en ga online winkelen op zoek naar legale steroïden alternatieven.

D-Bal

Met D-Bal, die de effecten nabootst van de grootvader van de steroïden, kun je genieten van de voordelen die Dianabol biedt.

Anabole steroïden kopen zoals Dianabol is niet meer echt nodig, nu dat je D-Bal kan gebruiken, die de stickstofretentie verhoogt in je spieren en snelle verbeteringen kan brengen in je spiermassa en kracht.

Voor nog grotere, te gekke spieren en een blijvend resultaat, kun je D-Bal combineren (stack) met Testo-Max, DecaDuro, Anadrole of TBal75 (Trenbolone)

Anvarol

In plaats van op zoek te gaan naar Anavar zou je ook voor Anvarol kunnen kiezen.

Door de synthese van creatine in het spierweefsel te stimuleren, kan deze legale alternatief voor Anavar je kracht verhogen en energie geven.

Anvarol kan zorgen dat je snel vet verliest, maar met behoud van magere spierweefsel waardoor je een strakke look krijgt. Anvarol is ook voor vrouwen een geweldig alternatief voor steroïden.

En, voor grotere, duurzamere resultaten, kun je Anvarol stacken (combineren, opstapelen) met Winidrol (Winsitrol), Clenbuterol en Testo-Max

DecaDuro

Wat je ook kan doen is DecaDuro proberen in plaats van Dec Durabolin. Je kan DecaDuro goed met D-Bal en T-Bal75 combineren voor een goede beginner steroïden cyclus, zeker wanner je gericht bent op verhoogde uithoudingsvermogen en kracht, bulking en cutting.

DecaDuro is een veelzijdige middel en kan snelle hersteltijden na de training bevorderen, lichaamsvet vermindering en behoud van magere spieren.

Met DecaDuro kan je werkelijk tot 10 kilo magere spieren opbouwen in slechts een maand. Bovendien zal hij de mogelijke pijn aan pezen en gewrichten verlichten.

Voor nog gekker en blijvende resultaten, combineer DecaDuro met Testo-Max, Anadrole (A-Drol), D-Bal (Dianabol) en TBal75 (Trenbolone)

Tbal75

En dan is er nog Tbal75, een veilig en legale alternatief voor de zeer populaire Trenbolone

Sommige atleten vinden het tegenwoordig de beste testosteronbooster. Tbal75 bootst de effecten na van de veelzijdige steroïde Trenbolone.

Deze legitieme steroïde is goed gewaardeerd om zijn vermogen de productie van rode bloedcellen te verhogen, de stikstof in spieren te behouden en de verbranding van vet te versnellen.

Tbal75 is dus zeer geschikt voor bulking en cutting en levert snelle resultaten.

Voor de beste steroïden stack, kan je Tbal75 combineren met Dbal, DecaDuro en Testo-Max en je zal verbluffende resultaten kunnen verwachten.

Winidrol

Tot slot kun je Winidrol proberen en geen tijd verspillen op zoek naar de steroïde Winastrol.

Winidrol is een steroïde die over de hele wereld de voorkeur geniet van bodybuilders en professionele atleten om zijn vermogen je spieren soepel te houden en gebruikers in staat stellen om een mooi lichaam te beeldhouwen en de bink te gaan spelen op elke strand.

Windrol is niet alleen legaal, hij is ook veilig voor zowel mannen als vrouwen.

Combineer hem, voor te gekke resultaten, met Anvarol, Clenbuterol, TBAL 75 en Testo-Max.

Conclusie

Hamer die gebruikt wordt in rechtbankZoals je ziet, is er nog veel onduidelijkheid, onder beginnende sportschool bezoekers en bodybuilders, voor wat betreft het gebruik van steroïden.

Ondanks de vele slechte beoordelingen van de pers, worden steroïden door een groot aantal mannen en vrouwen gebruikt. En het gaat hier vooral om een verbetering van het eigen lichaam.

Toch, kan het behoorlijk moeilijk zijn om toegang te krijgen tot anabole steroïden, omdat de meeste daarvan nu gereguleerde middelen zijn.

Weet je nog steeds niet hoe je aan anabole steroïden kan komen? Kies dan voor de in dit artikel vermelde steroïden alternatieven. Ze zijn legaal… en veilig!